PLEJE AF TATOVERING

Disse tatoverings creme anbefaler jeg til mine kunder for at give deres nye tatovering den bedste pleje.
Her kan du læse om den nødvendige pleje for din tatovering.

Pleje af tatovering &

Aftercare

Pleje af ny tatovering er afgørende for at bevare dens farve og kvalitet over tid. Vi kan guide dig i valg af den rigtige tatoveringscreme, der hjælper med at reducere hævelse og rødme, fremme helingsprocessen og holde huden fugtig og hydreret. Hos Søderberg tattoo tilbyder jeg rådgivning og produkter til optimal pleje af din nye tatovering.

Tattoo Aftercare: 
Tillykke med din nye tatovering. Det er vigtigt at du passer godt på den og følger disse gode råd og vejledning, da 50% af det endelige resultat ligger i plejen. 
Husk at bruge din sunde fornuft – det er et åbent sår du har fået.

Brændsårsfolie 
Lad folien sidde på tatoveringen i maksimalt 72 timer hvorefter folien, forsigtigt trækkes af. (opleves stærk rødmen, kløe, ubehag eller hvis folien ikke længere holder tæt, fjernes folien straks) 
En samling af væske under folien er helt normal så længe det ikke siver under ud.

Plastik 
Lad plastikken sidde på tatoveringen i 3-4 timer hvorefter du tager plastikken af. (opleves stærk rødmen, kløe eller ubehag, fjernes plastikken straks)

Behandling efter

Brændsårsfolie/
Plastiker er fjernet

Tag en ren klud med koldt vand og evt. sæbe (skal være beregnet til tatoveringer).
Dup forsigtigt al overskydende fedt, blod og farve af tatoveringen – lad den lufttørre i 5-10 minutter.
Vask dine hænder og tatoveringen – derefter smøres med panthenol eller tatoveringscreme 3-5 gange dagligt i 7-10 dage. Dette kan du enten købe hos os, på apoteket eller i Matas.

Undgå:

Erfaren Tatovør i Odense

Smukke og Personlige Kunstværker med Fokus på Kvalitet

Som professionel tatovør i Odense har jeg en passion for at skabe smukke og personlige kunstværker på mine kunders kroppe. Jeg har brugt mange år på at lære og perfektionere mine tekniske færdigheder, og jeg er altid på udkig efter nye teknikker og stilarter, som jeg kan integrere i mine tatoveringer. Som tatovør er det vigtigt for mig at lytte til mine kunders ønsker og ideer, og arbejde sammen med dem for at skabe et design, der er unikt og meningsfuldt for dem. Jeg lægger stor vægt på hygiejne og sikkerhed, og jeg sørger altid for at anvende steriliseret udstyr og overholde alle relevante regler og forskrifter. Som professionel tatovør er det min mission at skabe tatoveringer, der ikke kun er smukke og kunstneriske, men også langvarige og af høj kvalitet.