Tatovør i Odense - Martin Søderberg

MIN HISTORIE

Mit navn er Martin Søderberg, og jeg er Tatovør i Odense. Jeg begyndte at tatovere tilbage i 2009, men der gik et par år før jeg begyndte at gøre det fuldtid.

Jeg har altid haft en stor interesse for, at tegne og designe. Jeg har aldrig kunne stoppe med at tegne, selvom mit liv var fokuseret på noget helt andet. Jeg snublede lidt ind i branchen, men jeg kan ikke forestille mig, at lave noget andet den dag i dag. Det er blevet en passion, at udvikle mig indenfor de forskellige stilarter, samt udvikle min helt egen stil.

Jeg har aldrig haft en bestemt stilart som jeg kun ville lave, men startede med old school, skrift og semi realistisk black & grey. Det ændrede sig rigtig meget i Fyns Tattoo Corner, da jeg fik udviklet mit realisme til, at lave fotorealisme. Fik også udviklet min old school og begyndte at få en kærlighed for neo traditional stilart, som er en blanding af realisme og old school. Ikke mindst kom passionen for, at lave skrift.

Jeg har altid været glad for kalligrafi, men tatoverings-branchen har udviklet skrift til et helt andet niveau, som har gjort skrift til en respekteret stilart. Det jeg arbejder med den dag i dag, er illustrativ/fotorealisme, neo traditionel/orientalsk & skrift. Jeg laver stadig andre stilarter, men mit største fokus er på de 3, så jeg kan udvikle mig endnu mere inden for disse stilarter.

I 2012 startede jeg i Fyns Tattoo Corner, hvor jeg fik nogle fantastiske kollegaer med 3 årtiers erfaring tilsammen. Brian Abrahamsen og Johnny Hansen hjalp mig med at udvikle mit tatovering- og designarbejde til et helt nyt niveau. Fik så mange redskaber at bygge med, som har gjort jeg nu kan arbejde med næsten alle stilarter jeg får lagt for mig. Johnny gav mig en interesse og kærlighed for realisme, som tydeligt kan ses i mit arbejde den dag i dag. Brian gav mig en kæmpe passion for at lave skrift, som jeg stadig elsker at udvikle, da det er en stilart som hurtigt udvikler sig til helt nye niveauer.
Som tatovør i Odense, har jeg har altid været glad for det netværk af tatovører, der er i byen. Vi kalder hinanden kollegaer på tværs af butikkerne, dog har der været nogle bestemte kollegaer, som jeg havde en drøm om, at kalde rigtige kolleger, og arbejde sammen med en dag. I 2022 kom så drømmen i opfyldelse og jeg startede i Black Forest Tattoo. Jeg er nu stolt af at være en del af holdet med Rie Clemmensen, Patrick Rosenfeldt, Signe Immerkjær, Thit Hansgaard, Julie Emil Thielsen & Nicolai Aagaard Rasmussen. De er nogle tatovører med hver deres specialer og nogle jeg kan lærer rigtig meget af. Jeg glæder mig meget til dette nye kapitel i min tatoveringskarriere.