Tatoverings priser

Som tatovør er det vigtigt at have en klar forståelse af, hvordan man fastsætter priser for forskellige tatoveringsprojekter.
Prisen på en tatovering afhænger af flere faktorer, såsom størrelse, kompleksitet og tid, der kræves for at udføre tatoveringen. Nedenfor finder i mine gældende tatoveringspriser for 2023

Startpris/timepris - 1 time

Timeprisen hos Martin Søderberg, inkluderer godkendelse af design, påførelse af design med stencil og selve tiden med nålen i huden.

Ved booking lægges et reservationsgebyr på kr. 500,-. Reservationsgebyret fratrækkes den fulde pris på dagen for tatoveringen.

PRIS

Kr. 1200,-

Halvdagssession - 3 timer

En halvdagssession ligger på ca. 3 timer og inkluderer godkendelse af design, påførelse af design med stencil og selve tiden med nålen i huden.

Ved booking lægges et reservationsgebyr på kr. 1000,-. Reservationsgebyret fratrækkes den fulde pris på dagen for tatoveringen.

PRIS

Kr. 3000,-

Heldagssession - 6 timer

En halvdagssession ligger på ca. 6 timer og inkluderer godkendelse af design, påførelse af design med stencil, selve tiden med nålen i huden og et par små pauser i løbet af dagen.

Ved booking lægges et reservationsgebyr på kr. 2000,-. Reservationsgebyret fratrækkes den fulde pris på dagen for tatoveringen.

PRIS

Kr. 5000,-

Reservationsgebyr

Som tatovør kan jeg fortælle, at det er vigtigt for mine kunder at foretage en reservation, før de får en tatovering. At reservere tid hos mig sikrer, at jeg har tilstrækkelig tid til at forberede mig på tatoveringsprojektet og sørge for, at alt er klart, når kunden ankommer. Der skal dermed sagt i alle tilfælde lægges et reservationsgebyr når du som kunde booker en tid til din næste tatovering.

Reservationsgebyret finder du ovenfor. Gebyret varierer fra timepris til heldags session.