Design og tatovinger

Mit portfolio

Som tatovør er min portefølje en vigtig del af mit arbejde. Det giver mine kunder en idé om min stil og teknik, og hjælper dem med at vælge mig som deres tatovør. Min portefølje viser mine tidligere tatoveringsprojekter, min professionalisme og kreativitet inden for tatoveringskunst og ikke mindst hvad jeg kan levere som din tatovør i Odense.

Som tatovør er min portefølje en af mine vigtigste aktiver. Den viser mine tidligere tatoveringsprojekter og demonstrerer min stil og teknik. Jeg tager altid billeder af mine færdige tatoveringer, og sørger for at samle dem i en visuelt tiltalende portefølje, som jeg kan vise til mine kunder.

Jeg tror på, at det er vigtigt at have en portefølje, som er repræsentativ for min stil og ekspertise. Derfor sørger jeg for at tage billeder af mine bedste arbejder og nøje udvælge dem, som jeg vil inkludere i min portefølje. Jeg sørger også for at holde min portefølje opdateret med mine seneste tatoveringsprojekter, så mine kunder kan se, hvad jeg er i stand til lige nu.

Min portefølje fungerer som en slags visitkort, som jeg kan bruge til at præsentere mig selv for potentielle kunder. Jeg viser den også til mine kunder, så de kan få en bedre idé om, hvad de kan forvente af mig som tatovør.