Mine priser 2023/24

Hvad koster en tatovering?

Tatoveringspriser varierer afhængigt af forskellige faktorer, herunder størrelse, kompleksitet og den nødvendige arbejdstid for at fuldføre tatoveringen. Det er vigtigt at overveje disse elementer, da de kan påvirke den samlede pris for din ønskede tatovering. For at give dig klarhed over mine gældende priser for 2023, har jeg nedenfor opstillet de forskelligede tre sessions typer jeg tilbyder. Jeg er også åben for at diskutere dine idéer og skabe en skræddersyet tatoveringsoplevelse, der passer til både dine ønsker og budget.

Startpris/timepris - 1 time

Timeprisen hos Martin Søderberg, inkluderer godkendelse af design, påførelse af design med stencil og selve tiden med nålen i huden.

Ved booking lægges et reservationsgebyr på kr. 500,-. Reservationsgebyret fratrækkes den fulde pris på dagen for tatoveringen.

PRIS

Kr. 1200,-

Halvdagssession - 3 timer

En halvdagssession ligger på ca. 3 timer og inkluderer godkendelse af design, påførelse af design med stencil og selve tiden med nålen i huden.

Ved booking lægges et reservationsgebyr på kr. 1000,-. Reservationsgebyret fratrækkes den fulde pris på dagen for tatoveringen.

PRIS

Kr. 3000,-

Heldagssession - 6 timer

En halvdagssession ligger på ca. 6 timer og inkluderer godkendelse af design, påførelse af design med stencil, selve tiden med nålen i huden og et par små pauser i løbet af dagen.

Ved booking lægges et reservationsgebyr på kr. 2000,-. Reservationsgebyret fratrækkes den fulde pris på dagen for tatoveringen.

PRIS

Kr. 5000,-

Information

RESERVATIONSGEBYR

Som tatovør kan jeg fortælle, at det er vigtigt for mine kunder at foretage en reservation, før de får en tatovering. At reservere tid hos mig sikrer, at jeg har tilstrækkelig tid til at forberede mig på tatoveringsprojektet og sørge for, at alt er klart, når kunden ankommer. Der skal dermed sagt i alle tilfælde lægges et reservationsgebyr når du som kunde booker en tid til din næste tatovering.

Reservationsgebyret finder du ovenfor. Gebyret varierer fra timepris til heldags session.

Din foretrukne tatovør i Odense